O nama

S veseljem vam predstavljamo novouređen hostel Chameleon, smješten u strogom centru Zagreba,  na idealnoj lokaciji za istraživanje grada jer vas samo par minuta hoda dijeli od prave zagrebačke špice.

corpyright zagrebtvHD

Cilj nam je pružiti vam drugi dom u srcu Zagreba,  gdje ćete se moći opustiti, zabaviti, okusiti i istražiti sve čari našeg prekrasnog grada. Prilikom uređenja hostela vođeni smo vizijom Chameleon-a, stoga je svaka soba uređena u drugoj boji, te možete sami izabrati svoju najdražu boju u kojoj ćete se osjećati najugodnije.

Misija nam je maksimalno se prilagoditi vašim željama i potrebama, uz fleksibilan pristup svakom pojedinačnom gostu, kako bi vaš boravak kod nas ostao u najboljem mogućem sjećanju.

 
 

O hostelu

U strogom centru Zagreba, u jednoj od najpoznatijih zagrebačkih ulica, koja je dobila ime po velikom Hrvatskom domoljubnom pjesniku Petru Preradoviću, a čije ime nosi i najpoznatiji zagrebački trg, među Zagrepčanima poznat i kao Cvjetni trg, smjestio se hostel Chameleon.

Hostel je smješten na adresi Preradovićeva 25, u  prizemlju dvorišnog ulaza zgrade koja se nalazi na području Povijesne urbane cjeline Grada  Zagreba i vodi se kao kulturno dobro Republike Hrvatske.

Posebna pažnja se vodila prilikom uređenja hostela, kako bi vaš boravak bio što ugodniji i ostao vam u lijepom sjećanju, te smo iz tog razloga spojili bogatstvo boja prirode i gradski život u jednu cjelinu, u čemu nam je pomogla akademska slikarica gđa. Jadranka Pavše Mandić koja djeluje preko udruge Syart. Pokušali smo slikama dočarati ljepotu i toplinu kojom odiše hostel, ali najbolju sliku ćete dobiti, kada nas posjetite i sami se uvjerite.

Veselimo se vašem dolasku!

Udaljenosti    
Glavni željeznički kolodvor
600 m
Autobusni kolodvor
2,5 km
Aerodrom
14 km
Tramvajska stanica
400 m
Javna garaža
300 m
Taxi stajalište
100 m
Šoping centar
300 m
Mjenjačnica
300 m
Bankomat
200 m
Trg bana Jelačića
400 m
Tržnica Dolac
450 m
 
 
 
 

Pošaljite nam upit ili rezervaciju

*
*
*
*

Hostel u centru Zagreba