Kapacitet hostela i oprema

U hostelu Chameleon gostima je na raspolaganju smještaj  u višekrevetnim i privatnim sobama sa kompletno uređenom muškom i ženskom kupaonicom, koje su zajedničke za sve goste, recepcija sa besplatnim brošurama i kartama grada Zagreba, originalni hrvatski suveniri, dnevni boravak sa TV/SAT, aparat na kovanice sa toplim napitcima, frižider sa hladnim napitcima, besplatni WI-FI internet, praonica rublja i potpuno opremljena samoposlužna kuhinja, te naravno parking za vašeg limenog ljubimca. Ukoliko dolazite sa kućnim ljubimcem, znajte da su kod nas dobrodošli.

Sobe su opremljene hrastovim krevetima na kat, sigurnosnim ormarićima, ugodnim madracima, čistom posteljinom i ručnicima, noćnim policama, lampicama, ogledalom, vješalicama, klima uređajem, te centralnim grijanjem.

U sklopu hostela također imamo na raspolaganju skladišni prostor, gdje gosti mogu besplatno ostaviti svoju prtljagu i bezbrižno se prepustiti istraživanju grada Zagreba.

Za naše goste svakodnevno organiziramo besplatne turističke ture, pubcrawl, prijevoz iz/do zračne luke kao i jednodnevne izlete na Plitvička jezera. 

 
 

Pošaljite nam upit ili rezervaciju

*
*
*
*

Smještaj